Fény Károly - társkereső - válófélben (a teljes válóperem még nem ért véget, de ez a bíróság tempóján múlik, nem rajtunk. Jelenleg még együtt élünk az első feleségemmel, de ő is keres, én is keresek. Ha valakinél ezért már ki is estem, az esetleg szóba jöhető, leendő partner kategóriából, elfogadom a döntését, ha nem, akkor alább egy rövid kis tájékoztatás rólam, amelyet örülök, ha elolvasol és esetleg kommentálod is.)

46 éves vagyok, 168 cm magas, normál alkatú, káros szenvedélyektől mentes, beleértve, hogy sem tv sem számítógép függő nem vagyok. Komoly kapcsolatra keresek kifejezetten vékonyalkatú, természetes és nőies megjelenésű hölgyet, aki nem egy citrom, hanem alapból jó kedélyű, mosolygos, aki őszintén vágyik szeretetet kapni és adni, boldogságban, békességben élni, együtt tervezni és akinek egy magamfajta egyszerű ember belefér az elképzelésébe és az egzisztenciájába. Bármilyen múlttal és jelennel kész vagyok elfogadni, ideértve az erotikus foglalkozást is. Egyedül a közös jövő építésével szeretnék foglalkozni. Kevés dologgal rendelkezem, de azt szívesen megosztom egy komoly kapcsolat esetén. Sem uralkodni sem élősködni nem akarok leendő páromon, sem kihasználni őt, ami fordítva is igaz kell hogy legyen. Kizárólag segíteni és szeretni akarom őt és boldoggá tenni. Az egyik gyermekem már önálló életet él, de a fiamról még szeretnék gondoskodni. Kezdetben beérem levelezéssel és alkalmankénti személyes ismerkedéssel is, tudok várni, nem kell semmit elsietni. Örülök, ha egyáltalán találok majd egyetlen hölgyet is, akivel kölcsönös lesz a szimpátia és a vonzalom. Nem zárkózóm el sem egy kötetlen kapcsolattól, sem próbaidőtől, de ha csak baráti kapcsolatról lenne szó, vagy esetleg, hogy szeretői legyünk egymásnak, arra is nyitott vagyok. Elsősorban házastársi kapcsolathoz keresem jövendőbelimet, de élettársi és más kapcsolat is lehetséges. Írd meg kérlek az álmaidat, vágyaidat, elképzeléseidet, terveidet, és természetesen bármilyen kérdésedre is örömmel válaszolok. 
Magamról néhány szó: Átlagos az alkatom, de izmos. Elkezdtem, őszülni és a hajam is helyenként gyérül. Tudtommal egészséges vagyok. Aktív vagyok, bár másként, mint pl. húszas éveimben, van ami már nehezebben megy. Igyekszem, tisztességes, becsületes, őszinte, udvarias, kulturált, szeretetteljes és segítőkész lenni mindenkivel kapcsolatban. Igyekszem tiszta és ápolt lenni és nem csak ott ahol látszik. Szellemem, lelkem, egészségem és testem egyaránt próbálom karbantartani. Szeretem a természetet, az erdőket, a folyópartokat, a ligeteket, mezőket, a nővényeket, az állatokat. De mégis, mindezeket túlszárnyalva, számomra a legkedvesebb virág a Párom lenne, ha Őt megtalálnám. Szívesen mennék vele, színházba, hangversenyre, koncertre, moziba. kirándulni vagy amihez csak kedve van. Úszni és kerékpározni is tudok, de táncban nem jeleskedem. Sütni-főzni is szeretek. Jogsim van. Megjavítom amit csak lehet. Kedves elfoglaltságom, ha saját készítésű filmet komponálhatok, valamint a fotózás is mindig elcsábít. Szeretnék néhány filmet elkészíteni, esetleg színművet megírni, ez csak egy vágy, ami talán meg fog valósulni, talán soha nem. Nem is tudom mit írjak még hirtelen. Talán még annyit, hogy a pénzt nem tudom mágnesként vonzani. Vannak sikeres, erős anyagi háttérrel rendelkező kortársaim, akikből lehet válogatni, mert tudom, hogy a nőknek ez is egy nagyon fontos szempont, ha nem a legfontosabb. Megjegyzem, hogy sajnos a válásomnak is ez lett a fő oka, pedig megértésben, szeretetben éltünk, csak a sok nélkülözés, létbizonytalanság, szenvedés felőrölte a kapcsolatot és megölte a szerelmet. Én pici vállalkozó vagyok pici bevétellel, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz majd több is egyszer, de jó ha leendő partnerem képes saját maga is boldogulni és megállni a lábán. Elfogadok olyan kapcsolatot is, amiben teljesen külön kasszán leszünk, ha ez fontos. Természetesen a kialakított életét, munkáját, stb, nem kívánom felforgatni, nyugodtan csinálhat mindent úgy ahogyan eddig is, ha a kapcsolatunk úgy is működőképes tud maradni. Akár az is lehet, hogy tudok majd valamit segíteni leendő párom tevékenységébe vagy vállalkozásába, de az is lehet, hogy közösen építünk fel valamilyen üzletet vagy esetleg ő fog nekem segíteni.
Nem zavar ha az új párom szeretné tartani kapcsolatát a régi férjével, hiszen adott esetben, a közös gyermekeik miatt, szükséges is lehet erre. Nekem is van kettő. A nagyobb már önálló életet él, a kisebbel együtt foglalkozunk a volt feleségemmel. Újabb gyermeket nem szeretnék fogantatni, mert nem lenne jó, hogy a egy vén nagypapája lennék csak mire felnő. Persze erről még lehet beszélgetni...
Az nem lenne egy hátrány, ha a fiammal való kapcsolat tartásom miatt, rugalmasan tudna kezelni egy esetleges költözést.
Nem vagyok tökéletes, vannak gyengéim és hibáim. Jól ismerem őket és őszintén elmondom, mert nem akarok senkit sem becsapni, megvezetni, csalódást okozni, stb. Hallottam néhány pozitív jelzőt másoktól, miszerint udvarias, kulturált, jó modorú, figyelmes, segítőkész, lovagias, kedves és jó szerető vagyok. Alkalmazottnak nem vagyok jó és vállalkozóként eddig még nem voltam sikeres, bár a jövőben alakulhat még ez másként is... Sok mindenhez értek, de erről és a többi dologról is lesz idő még beszélni. Örülök ha majd a másik oldalról is kapok egy kis bemutatkozót, amelyet előre is köszönök. 
Az ideális jelölt számomra: Kifejezetten vékonyalkatú, természetes és nőies megjelenésű hölgy, aki alapból jó kedélyű, aki őszintén vágyik szeretetet kapni és adni, boldogságban, békességben élni, együtt tervezni, szeretne valakihez kötődni és szeretné ha valaki ő hozzá igazán kötődne és akinek egy magamfajta egyszerű ember is belefér az elképzelésébe és az egzisztenciájába. A bulizós, rihegős-röhögős, pörgős hölgyeknek, plázacicáknak, királynőknek, domináknak, nem lennék megfelelő partner, ezért csak nyugis nőkkel szeretnék ismerkedni. Inkább lehet egy kicsit bohókás, bohém, vagy bolondos, mint túl komoly. Lehet romantikus is de két lábbal a földön álljon, legyen felnőtt, legyen egészséges önbecsülése, tartása, becsületessége, őszintesége. Ha egy szent vagy csupa ártatlanság, vagy fellegekben repkedő angyalka vagy királynő, vagy szenvedő, áldozat, depressziós, mazoista típus, vagy sértődős, hisztis, vagy hűvös, halvérű, távtartó, tanár néni vagy hivatalnok szerű, vagy top intelligencia, vagy csupa bio, ezoterikus, és mindenféle irányzatkövető, akkor azt hiszen nem lenne igazán jó együtt. Inkább több élet, melegség, érzelem, tűz és több nő legyen benne. Nekem a cicás, bújós, kedves, gyengéd, szeretős, szexi, erotikus nő az esetem. Örülnék, ha nem dohányozna és műköröm, pircing, testfestés, hajhosszabbítás, stb. nélkül, természetes megjelenésű lenne. Körömlakk, smink, hajfestés ha ízléses, nem probléma. A kellemetlen szagokat pl, száj, láb, stb, nem tudom megszokni. Egészséges fogak, ápoltság ami nálam szintén szempont. Nem egy fiús, sportos, tornacipős, nadrágos hölgyet kerek, sokkal inkább, csinos, divatos, elegáns, nőiességét vállalni és kellő érzékkel viselni és kifejezni is tudó hölgyet. Ruha, szoknya, harisnya, női cipő vagy csizma, testhez simuló, stb. nekem tetszetős dolgok. Külön érték, ha magas szexuális kultúrával és libidóval rendelkezik. Szeretem ha egy nő intimrészein teljesen borotváltak és az is klassz, ha intim együttlétekhez szexi, nőies ruhái, fehérneműi is vannak, lehetőleg fekete, piros vagy bordó színben és a kellemesen csábító parfümök illatát is beveti... , persze ezek amolyan kis alkalomhoz illő extrák és fűszerek, ha éppen lehetőség van rá.....  (néhány minta kép, ruhás, fehérneműs)
Írhatnám, hogy aki ebben a kis leírásban nem tud magára ismerni megköszönöm ha nem keres, mert a futókalandokból már kinőttem, de az igazság az, hogy kíváncsi vagyok arra, hogy mely pontoknál vannak eltérések és örülnék, ha megírnád, hátha mégis van remény egymáshoz illeszkednünk.. 
Sok mindenről lehetne még itt írni, de úgy gondolom, majd egymás között még folytatható lesz, de bátran lehet előre is kérdezni, szívesen válaszolok minden levélre. Külön megköszönöm, ha írsz magadról részletesen, írsz a vágyaidról, elképzeléseidről, terveidről, álmaidról is és ha küldesz nekem képeket ruhában, fehérneműben, portrét, életképet, stb. Előre is köszönöm!

Elérhetőségeim:

Tel.: +36209395632

E-mail: karolyfeny@yahoo.com

Messenger: Károly Fény

Hangouts: karolyfeny@gmail.com vagy +36209395632